Subota, 21 rujna, 2024

Šteta veća od 17 hiljada maraka: Ukradeno 500 šteka cigareta

Preporučeno

Iz skladišta preduzeća “Transportkomerc” u Bosanskom Brodu ukradeno je 508 šteka različitih vrsta cigareta, a prema izjavi vlasnika pričinjena je materijalna šteta od 17.630 KM, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Doboj.

Ilustracija
Ilustracija

Uviđajem je utvrđeno da je provala u skladište, koja se dogodila juče, izvršena nasilnim otvaranjem ulaznih željeznih vrata.

U saopštenju se navodi da je u Donjem Žabaru iz kuće vlasnika čiji su inicijali P.S. ukraden pištolj i zlatni nakit, čime je pričinjena materijalna šteta u iznosu od oko 2.000 KM.

Upravo se čita:  Sutra će u mezare, jedno pored drugog, biti spušteni Almedina i Esad: Njihov sin Liam ostao bez oba roditelja

Krađa se dogodila juče nasilnim otvaranjem prozora i provalom u kuću.

Iz radnje “Sanja” u Modriči ukradeno je 1.167 paklica različitih vrsta cigareta, a prema izjavi vlasnika pričinjena je materijalna šteta od 3.500 KM.

Provala u ovaj objekat izvršena je nasilnim otvaranjem ulaznih vrata.

Maskirani razbojnik, uz prijetnju upotrebe oružja, iz radnje “Ari” u Doboju ukrao je 600 KM. Razbojnik je u prodavnicu ušao juče u 19.50 časova i radnicu upozorio da je riječ o pljački.

Upravo se čita:  Bh. pjevač i pobjednik takmičenja ZMBT se oprašta od sestre Mensure: "Allahovom voljom moja sestra je sinoć preselila na bolji svijet"

(Srna)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Masovan odlazak mladih iz BiH: Ko će nam raditi, fali nam radne snage

Masovni odlazak mladih iz Bosne i Hercegovine, posebno onih u potrazi za boljim životnim uslovima i radnim prilikama, već...

Još vijesti za vas