Četvrtak, 24 listopada, 2024

Pogoršanje vremena: Sutra nam dolaze oluje, pljuskovi s grmljavinom, susnježica i snijeg

Preporučeno

Sutra se u BiH očekuje pretežno oblačno vrijeme s kišom, susnježicom i snijegom, a, uz kišu, u Hercegovini su mogući pljuskovi s grmljavinom.

Foto: Arhiv
Foto: Arhiv

Poslijepodne se očekuje jače naoblačenje i postupan pad temperatura, što će uvjetovat i pojačan snijeg u Krajini i u višim područjima.

Vjetar u Bosni umjeren do pojačan sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini jugo. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu od 9, a najviša dnevna od 0 do 7, na jugu do 14 stupnjeva.

Upravo se čita:  Dino Begić dobio automobil Golf 6

Danas je u našoj zemlji bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle ili niskih oblaka.

Temperature u 13 sati: Bjelašnica -3 °C, Banja Luka i Gradačac 1, Bihać, Prijedor i Sanski Most 2, Bijeljina i Doboj 3, Tuzla i Zvornik 4, Srebrenica i Zenica 5, Sokolac 7, Bugojno 8, Sarajevo 9, Livno 10, Goražde 12, Mostar i Čapljina 13, Neum 15 i Stolac i Trebinje 17 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Upravo se čita:  Poznat termin dženaze 19-godišnjem Ajdinu: Izgubio borbu s teškom bolešću

(Fena)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

U ovom bh. gradu ne smijete voziti kvadove u centru grada

Na saobraćajnicama u centru Sanskog Mosta danas su postavljeni novi znakovi koji zabranjuju prolazak radnim mašinama, uključujući kvadove. Ova inicijativa,...

Još vijesti za vas