Petak, 20 rujna, 2024

Rok mu istekao prije 14 dana: Ženi prodali jogurt, pa nudili novac i večere da se priča ne objavi

Preporučeno

Nakon skandala s mlijekom koje je zadarski Konzum držao u prodaji iako mu je istekao rok trajanja, pojavio se novi. Ovoga puta u “glavnoj ulozi” je jogurt kojemu je rok trajanja istekao 20.03.2013., a kupljen je jučer, također u zadarskom Konzumu.

jogurtTijekom jučerašnjeg dana portalu Antena Zadar javila se čitateljica s informacijom da je prije dva dana u Konzumovoj trgovini kupila Vindijin jogurt “Fortia” na kojem je jasno naznačeno kako je rok trajanja istekao 20.03.2013.

Upravo se čita:  Domaćinu oduzeli dva kazana i gotovo 6.700 litara rakije

VEZANO: Rok istekao prije 5 dana, a proizvod i dalje na policama: Žena se otrovala mlijekom iz Konzuma!

“Ja sam prekjučer, znači 3. travnja u Konzumu na Maloj pošti kupila jogurt i na njemu je pisao rok trajanja 20.3.2013., a to sam i slikala kako vidite na priloženoj fotografiji”, stoji u poruci koju nam je zadarskom portalu uputila čitateljica.

“Skužila sam da je istekao rok i vratila sam se. Djelatnik mi ga je zamijenio za novi s police, te su mi se ispričavali. Čula sam kako je jedna prodavačica rekla da šutimo o tome i ne govorimo nikome, samo da mi zamijene jogurt”, dodaje nam Ivana.

Upravo se čita:  Meteorolog čije prognoze prati cijeli region objavio kakvo nas vrijeme čeka narednih dana

No, ovdje nije kraj priči o o robi kojoj je istekao rok trajanja. Portal Antena Zadar, naime, dalje piše: “Cijela situacija, nastavno, dobila je i potpuno novi epilog, kada je jučer, anonimna pozivateljica, predstavljajući se da radi kao trgovkinja u Konzumu u kojem je kupljeno sporno mlijeko, moleći novinare naše redakcije – aplelirala da cijelu priču ne objavimo, nudeći novac, večere te kojekakve kompenzacije, u strahu za ne samo svoj posao, već posao 10-ak djelatnica Konzumove trgovine pored zadarskog kolodvora.

Upravo se čita:  Vučić potpisao saglasnost za vraćanje obaveznog vojnog roka u Srbiji: Najavio i novu kupovinu oružja

Na žalost, zbog cijele situacije i uplakanosti pozivateljice, nismo uspjeli dobiti informaciju da li je poziv našoj redakciji upućen svojevoljno ili je bio instruiran od strane nadređenih iste.”
(Antena Zadar/Doznajemo)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Eko naknada stvara probleme: Trgovac vozilima za dvije godine treba platiti 800.000 KM

Novi udar na džepove građana. Uredbom bivšeg saziva federalne vlade nova i potpuno ispravna polovna vozila smatraju se otpadom...

Još vijesti za vas