Utorak, 22 listopada, 2024

Nastavlja se potraga za dječakom koji je prije dva dana upao u rijeku Željeznicu

Preporučeno

Policija je o slučaju obaviještena u petak u 19 sati, nakon čega su na lice mjesta upućeni policijski službenici i vatrogasci koji su dva dana pretraživali lokalitet do kasnih noćnih sati. Danas je planirana ista akcija

djecak-upao-u-rijeku-zeljeznicu-potraga-jos-trajePripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Profesionalne vatrogasne brigade Kantona Sarajevo danas su nastavili potragu za dječakom koji je 19. aprila upao u Željeznicu na lokalitetu Sastavci u općini Ilidža.

Upravo se čita:  Tragedija kod Kolašina: Bračni par Benjamin i Sabina poginuli u nesreći

– Danas smo ponovo krenuli u potragu i za sada nemamo nikakvih pokazatelja i rezultata – kazao je u izjavi za Agenciju Fena glasnogovornik MUP-a Kantona Sarajevo Irfan Nefić.

U blizini ušća Željeznice u Bosnu pronađena je odjeća trinaestogodišnjeg dječaka.

Policija je o slučaju obaviještena u petak u 19 sati, nakon čega su na lice mjesta upućeni policijski službenici i vatrogasci koji su dva dana pretraživali lokalitet do kasnih noćnih sati. Danas je planirana ista akcija.

Upravo se čita:  Stravični detalji napada na doktoricu u Domu zdravlja: Narkoman načisto poludio i pretukao je koristeći bokser?!

(Fena)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Iako nema snijega, zimska oprema je obavezna: Ovo ćete morati da imate od 1. novembra

Od 1. novembra, svi vozači motornih vozila u BiH, osim motocikala (L kategorija) i traktora (T i C kategorija),...

Još vijesti za vas