Petak, 25 listopada, 2024

Nakon nesreće kod Prijedora: Službenica UIOBiH u teškom stanju

Preporučeno

Škodom Fabijom koja se u utorak, oko 17.30 sati, zabila u šleper natovaren drvima upravljala je Besima Kahrimanović (51), mještanka Hambarina kod Prijedora. Ona se trenutno nalazi na banjalučkoj Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje i prema riječima dr. Dejana Ačića zadobila je teške povrede.

130424sleper-sluzbenica– Pacijentica ima povrede u predjelu glave, grudnog koša i na obje noge. Sve prognoze su neizvjesne – navela je Nataša Štrkić, saradnik za informiranje u KC Banja Luka.

Upravo se čita:  Advokat Omar Mehmedbašić o Ammaru Muzuru: Pustite ga iz pritvora, nemoguće je da ponovi krivično djelo, ne vidim da je javnost uznemirena

Nesreća se dogodila na magistralnom putu Prijedor – Banja Luka, u mjestu Kozaruša, i to nakon što je s kamiona Volvo, kojim je upravljao Dalibor Radić(37), otpao točak koji je potom udario u krov Škode koja se kretala iz pravca Banje Luke. Vozačica Škode je u tom trenutku izgubila kontrolu nad upravljačem te se vozilom zabila u šleper Man natovaren drvima, za čijim volanom se nalazio Vahid Kahrić (42) iz Sanskog Mosta, a koji se kretao iza kamiona s kojeg su otpao točak.

Upravo se čita:  Belmin Pašalić poručio Saudinu Ahmetspahiću prije nego što će ga brutalno premlatiti: “Brat moj”

Na licu mjesta bili su i vatrogasci koji su pomogli da se teško povrijeđena žena, inače službenica UIOBiH, izvuče iz uništenog automobila.

Na mjestu nesreće bio je i Miodrag Bukarica, dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Banjoj Luci, koji je, između ostalog, zatražio i vanredni tehnički pregled kamiona s kojeg je otpao točak.

(Avaz)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Velika studen stiže u Bosnu i Hercegovinu: Meteorolog Ristić otkrio kakva nas zima očekuje ove godine

Meteorolozi predviđaju najhladniju zimu u posljednjih deset godina, prvi snijeg bi mogao da padne već početkom novembra, a broj...

Još vijesti za vas