Srijeda, 23 listopada, 2024

U 96. minutu ostao bez 425.250 funti

Preporučeno

AFC Bournemouth mogao je izvjesnom Chrisu Murphyju donijeti skoro pola miliona funti, no nije.

kladionica-Murphyiju je na njegovom tiketu za spomenuti dobitak trebalo da Bournemouth pobjedi u meču posljednjeg kola engleske Lige 1, što se na njegovu žalost nije desilo!

Bournemouth je prije današnje utakmice protiv Tranmerea već bio izborio promociju u Championship, a pobjedom u posljednjem kolu mogao je u viši rang ući kao šampiona Lige 1.

Upravo se čita:  Ćevabdžinica bivšem radniku mora isplatiti 250.000 KM odštete za prekovremeni rad

Momku koji se na “Twitteru” predstavio kao “@murphilicious” takav bi razvoj događaja donio tačno 425.250 funti, koliko je iznosi dobitak na tiketu uplaćenom pred početak sezone.

Murphy je prošlog ljeta uložio novac na tiket, na kojem je tipovao na šampione u svakoj od pet najjačih engleskih liga.

Na tiketu su bila imena Manchester Uniteda, Cardiffa, Gillinghama, Mansfield i već spomenutog Bournemoutha. Sve osim Bournemoutha “skinuo” je još prošlog vikenda, s obzirom da su sve pomenute ekipe osigurale naslove u svojim ligama.

Upravo se čita:  Sestre se brutalno osvetile očevoj ljubavnici, njihova osveta je postala nacionalna vijest

No, Bournemouth je danas odigrao tek 0:0, dok je Doncaster koji je imao bod manje uoči posljednjeg kola, slavio pobjedu od 1:0 u gostima kod Brentforda i tako osvojio šampionsku titulu u Ligi 1.

Zvuči nevjerovatno, ali je istinito. Doncaster je gol za pobjedu zabio u 96. minutu utakmice! I to iz kontre, nakon što su domaći promašili penal! Nesretni Chris će sigurno dok je živ pamtiti Jamesa Coppingera, igrača koji je postigao gol za Doncaster.

Upravo se čita:  Traktor šlepao helikopter preko ceste, ljudi u šoku: 'U ovo niko neće povjerovati'

(Sport.ba)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Za sanaciju pruge u Jablanici treba najmanje dva mjeseca, šteta pet miliona KM

Za saniranje željezničke pruge na području Jablanice u Hercegovačko-neretvanskom kantonu, koja je oštećena u nedavnim poplavama, bit će potrebno...

Još vijesti za vas