Petak, 25 listopada, 2024

Sanela Jenkins: Vuče, ovo je pravi Bono Vox

Preporučeno

Vuče, ovo je pravi Bono Vox, poručila je svjetski poznata poslovna žena i humanitarka iz Sarajeva Sanela Jenkins predsjedniku Generalne skupštine UN-a Vuku Jeremiću, objavljujući fotografiju s Bonom koju prenosi agencija Anadolija

sanela-jenkins-vuce-ovo-je-pravi-bono-voxVuk Jeremić priznao je da je obmanuo javnost objavljujući na društvenim mrežama fotografije na kojima zajedno sa popularnim pjevačem, liderom grupe U2 Bono Voxom diže tri prsta.

Upravo se čita:  Objavljena detaljna vremenska prognoza za naredne dane

Nakon što je Sanela Jenkins objavila kako joj je Bono rekao da se s Jeremićem nikad nije slikao, predsjednik Generalne skupštine UN-a priznao je da se fotografirao sa lažnim Bono Voxom.

Bono je deklarirani prijatelj Bosne i Hercegovine. Ljubav prema Sarajlijama i ostalim stanovnicima BiH iskazao još tokom rata pozivajući sa koncerata širom svijeta svjetske lidere da zaustave zločine u Bosni. U više navrata boravio je u Sarajevu gdje je 1997. grupa U2 održala spektakularan koncert.

Upravo se čita:  Policija na terenu: Učenik upucao drugog u dvorištu škole u Sarajevu

Sanela Jenkins i Bono su višegodišnji prijatelji, a fotografija koju objavljuje agencija Anadolija nastala je na zabavi koju je nedavno u Los Angelesu organizirao Elton John.

Sa Bonom su se fotografirali i Sanelini sarajevski prijatelji koji su nazvali jadnim Jeremićev pokušaj da oblati ovu svjetsku zvijezdu i humanitarca i da ga udalji od Bosne i Hercegovine koju je uvijek podržavao.

Upravo se čita:  Opasna situacija iznad Sarajeva: Duboke pukotine i dalje prisutne, voda otiče neprestano

Sanela Jenkins poslala je agenciji Anadolija fotografije s Bono Voxom uz šaljivu poruku: “Vuče, ovo je pravi Bono.”

(Anadolija)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Velika studen stiže u Bosnu i Hercegovinu: Meteorolog Ristić otkrio kakva nas zima očekuje ove godine

Meteorolozi predviđaju najhladniju zimu u posljednjih deset godina, prvi snijeg bi mogao da padne već početkom novembra, a broj...

Još vijesti za vas