Petak, 25 listopada, 2024

Surova realnost brdovitog Balkana: Huligani pretukli fudbalere Rijeke na benzinskoj pumpi

Preporučeno

Autobus s fudbalerima Rijeke stao je na benzinskoj pumpi kod Dugopolja. Darijo Knežević, Luka Marić i Ivan Močinić otišli su na toalet. Tamo su ih napali huligani.

Hajduk - RijekaSladak okus pobjede protiv Hajduka na Poljudu zamijenio je gorak okus i povratak u hrvatsku stvarnost. Riječki igrači slavili su pobjedu u Jadranskom derbiju, a sat i pol nakon utakmice trojica igrača dobila su batina u toaletu na benzinskoj pumpi.

Autobus s igračima Rijeke vraćao se s utakmice na Poljudu te stao na benzinskoj pumpi. Na toalet su otišli Luka Marić, Darijo Knežević i Ivan Močinić. Vratili su se s modricama, piše Dalmacija News.

Huligani su zadali nekoliko udaraca trojici igrača Rijeke, a stvar je brzom intervencijom spasila policija. Prema neslužbenim informacijama, policija je uhvatila napadače. Navodno je na istoj benzinskoj pumpi bilo zabranjeno zaustavljanje pripadnicima riječke navijačke skupine Armada.

(Sport Centar)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Velika studen stiže u Bosnu i Hercegovinu: Meteorolog Ristić otkrio kakva nas zima očekuje ove godine

Meteorolozi predviđaju najhladniju zimu u posljednjih deset godina, prvi snijeg bi mogao da padne već početkom novembra, a broj...

Još vijesti za vas