Petak, 25 listopada, 2024

Uhvaćen muškarac koji je krenuo da ubije ženinog ljubavnika

Preporučeno

Pripadnici SAJA Uprave kriminalističke policije PU Beograd u koordinaciji sa UKP MUP-a Srbije uhapsili su sinoć Dragoja Đurđevića (48) u selu Vranovac kod Jagodine koji je ranije u toku dana nožem ranio svoju ženu, a zatim hicem iz pištolja i snaju ženinog ljubavnika I.R. (28), saznaje “Blic”.

beogradNakon što je počinio ova djela, Đurđević je od prolaznika oduzeo “mercedes”, a kad je u tom vozilu nestalo goriva, od sljedećeg prolaznika “opel korsu”. Na kraju je na trafici ukrao 15.000 dinara.

Upravo se čita:  Mora platiti oko 1.200 KM: Ugostitelj i njegova firma osuđeni zbog podizanja cijena u kafiću

Đurđević je potom pobjegao iz Beograda, ali je brzom akcijom policije uhapšen prilikom bjekstva u roditeljsku kuću u selu Vranovac. Prilikom hapšenja kod osumnjičenog su nađeni i nož i pištolj kojim je počinio zločine.
Motiv za ranjavanje dvije žene je ljubomora.

Interventne patrole tragale su za Đurđevićem od oko 15.00 časova. On je u ukradenoj “opel korsi”, s druge strane, tragao za ljubavnikom svoje supruge, koju je sat vremena ranije ubo nožem.

Upravo se čita:  Kros na RTS-u: Ime pobjednika Abdulaha Šehovića izostavljeno iz službenih rezultata

Obračun supružnika dogodio se u Ulici bana Mladena u Učiteljskom naselju oko 14.30 časova. Tu je u porodičnoj kući, muž vezao suprugu, tukao i ubo nožem, ali je ona na sreću preživjela napad.
On je od supruge tražio da prizna da ima ljubavnika, a zatim je natjerao da otkrije i njegovo ime, nakon čega je uzeo pištolj i izašao iz kuće.

Nedugo zatim, u susjednoj Ulici Paje Jovanovića, upucana je I.R. (28), za koju je dežurna ljekarka Hitne pomoći dr Nada Macura rekla da je sa prostrijelnim ranama stomaka prevezena u Urgentni centar.
Đurđevićeva žena je primljena na odjeljenje reanimacije Urgentnog centra sa teškim povredama očiju, ušiju, vilice i grudnog koša.

Upravo se čita:  Napukao je Pelješki most, traži se hitan pregled

Policiju je o slučaju obavijestio sin napadača, koji je u međuvremenu došao kući i zatekao ranjenu majku, koja mu je ispričala sve šta se desilo.
(Blic)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Velika studen stiže u Bosnu i Hercegovinu: Meteorolog Ristić otkrio kakva nas zima očekuje ove godine

Meteorolozi predviđaju najhladniju zimu u posljednjih deset godina, prvi snijeg bi mogao da padne već početkom novembra, a broj...

Još vijesti za vas