Petak, 25 listopada, 2024

Stravične fotografije nesreće: Porodica iz BiH doživjela tragičan udes u Njemačkoj

Preporučeno

Porodica porijeklom iz Bosne i Hercegovine doživjela je tragičan udes na autoputu A9 u Njemačkoj, pod okolnostima koje se još istražuju i nisu sasvim jasne budući da u nesreći nisu učestvovala druga vozila, javio je Merkur online.

nesrecanjemacka1

Ono što je poznato je da su u VW Passat karavanu nalazilo pet osoba – 35-godišnji vozač, njegova 31-godišnja supruga, njihove dvije kćerke (stare 13 i 6) godina te majka jednog od supružnika (56).

Upravo se čita:  Objavljena detaljna vremenska prognoza za naredne dane

nesrecanjemacka2

U toku su bili radovi na cesti kada se velikom brzinom Passat zabio u vozila za održavanje. U pomoć unesrećenim ubrzo su pristigli radnici koji su se tu zatekli, ali 31-godišnjakinji nisu mogli pomoći – uspjeli su iz vozila samo izvući njeno beživotno tijelo.

Sa teškim ozljedama, 56-godišnjakinja je helikopterom prebačena u bolnicu u Minhenu, a medicinska pomoć morala je biti ukazana i muškarcu i njegovim kćerkama, čiji identitet nije objavljen.

Upravo se čita:  SIPA i u firmi Medietik, priveden direktor FZO RS zbog korona nabavki?

nesrecanjemacka3

(Doznajemo)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Velika studen stiže u Bosnu i Hercegovinu: Meteorolog Ristić otkrio kakva nas zima očekuje ove godine

Meteorolozi predviđaju najhladniju zimu u posljednjih deset godina, prvi snijeg bi mogao da padne već početkom novembra, a broj...

Još vijesti za vas