Petak, 20 rujna, 2024

Supruga Muje Haračića pronađena mrtva: Centar za krim-vještačenja potvrdio da je riječ o nestaloj Marici

Preporučeno

DNK analizom utvrđeno je da poluraspadnuto tijelo, pronađeno prije šest dana u rijecu Savi kod Jasenovca, pripada Marici Haračić, Zagrepčanki koja je nestala prije skoro pet mjeseci.

marija-haracic-300x230DNK analiza, koja je rađena u zagrebačkom Centru za krim-vještačenja Ivan Vučetić, dokazala je kako je do danas nepoznata ženska osoba, koja je prije nekoliko dana izvučena iz Save pokraj Jasenovca, upravo nestala Zagrepčanka Marica Haračić.

Upravo se čita:  Vučić potpisao saglasnost za vraćanje obaveznog vojnog roka u Srbiji: Najavio i novu kupovinu oružja

Obavljenim pregledima i obdukcijom nisu utvrđeni znakovi nasilne smrti, potvrđeno je za Dnevnik.hr iz zagrebačke policije.

Marija Haračić bila je 25 godina u braku sa suprugom Mujom i majka dvoje djece, sina Anela starog 22 godine i 16-godišnje kćerke, nestala je, doslovno ‘kao da je u zemlju propala’ 16. siječnja u Zagrebu.

Dva mjeseca nakon njezina nestanka bilo je objavkljeno da je policija protiv nepoznate osobe podigla prijavu za sumnju na ubojstvo. No, to je bio samo formalno-pravni korak, bez osnovane sumnje.

Upravo se čita:  Domaćinu oduzeli dva kazana i gotovo 6.700 litara rakije

Odvjetnica obitelji Haračić objasnila je kako je to jedan od preduvjeta da se izda nalog za pretragu, kako bi istražni sudac mogao pregledati računalo kojim se Marica Haračić koristila.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Prognoza FHMZ: Evo kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

Vjetar slab do umjeren istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 10 do 16, na jugu do 18, a dnevna...

Još vijesti za vas