Petak, 25 listopada, 2024

Motociklom naletio na majku s bebom u naručju

Preporučeno

Sinoć oko 19:20 sati u Zadru vozač motocikla naletio je na majku koja je u rukama držala bebu. Majka i dijete teško su povrijeđeni i nalaze se u općoj bolnici u Zadru.

pokit_76d4a91e4e3ee83a467a2d783f390257
U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Zadru teške tjelesne povrede zadobili su 41-godišnja majka i njezina beba, a još dvoje djece i neoprezni vozač zadobili su lakše ozlijede.

Upravo se čita:  Šokantan video nasilja nad Nepalcem u Hrvatskoj zgrozio region: ‘Kako je moguće da se neko ovako odnosi prema ljudskom biću?!‘

‘Oko 19:20 sati na raskrižju ulice Put stanova i Osječke, 19-godišnji vozač motocikla zbog neprilagođene brzine uvjetima na cesti izgubio je kontrolu nad vozilom te prešao na lijevu prometnu traku uslijed čega je motociklom udario pješake’, rekli su u PU zadarskoj za Dnevnik.hr.

Pješaci u koje je udario bili su majka s bebom u naručju te još dvoje njezine djece, osmogodišnja djevojčica i petogodišnji dječak. Protiv vozača će biti podignuta kaznena prijava.

Upravo se čita:  Kros na RTS-u: Ime pobjednika Abdulaha Šehovića izostavljeno iz službenih rezultata

Izvor: Dnevnik.hr

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Velika studen stiže u Bosnu i Hercegovinu: Meteorolog Ristić otkrio kakva nas zima očekuje ove godine

Meteorolozi predviđaju najhladniju zimu u posljednjih deset godina, prvi snijeg bi mogao da padne već početkom novembra, a broj...

Još vijesti za vas