Petak, 25 listopada, 2024

Dr. Semir Osmanagić: Novak Đoković mi je rekao ‘ako postoji raj na zemlji, onda je to ovdje’

Preporučeno

Osmanagić je jutros na svojoj zvaničnoj Facebook stranici najavio da će uskoro biti objavljen i intervju s Đokovićem na YouTube kanalu “BosnianPyramids TV”.

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković u ponedjeljak je stigao u posjetu Bosni i Hercegovini, a vrijeme najviše provodi u Arheološkom parku “Bosanska piramida Sunca” u društvu dr. Semira Osmanagića.

Đoković je u kompleksu Ravne 2 boravio jučer, a u pratnji Semira Osmanagića obišao je podzemne tunele, pavoslavnu crkvu u Visokom i piramidu Mjeseca.

Upravo se čita:  Ako ste je kupili, nemojte konzumirati: Sa tržišta BiH povlači se serija paštete "Argete"

“Mislim da je velika stvar imati ovakvog čovjeka ovdje, na bosanskim piramidama. Nakon nekoliko mjeseci dogovora uspio sam izdejstvovati da dođe ovdje. Tri dana je u posjeti isključivo našem Arheološkom parku ‘Bosanska piramida Sunca’ i dogovor je bio da sve prođe bez izjava i medija”, kazao je Osmanagić jučer.

Jutros je na svojoj zvaničnoj Facebook stranici najavio da će uskoro biti objavljen i intervju s Đokovićem na YouTube kanalu “BosnianPyramids TV”.

Upravo se čita:  Važna informacija za sve koji koriste "Temu": Stručnjaci pojasnili kako razlikovati pravu od lažne aplikacije

Osmanagić je istaknuo kako su Đokovićeve prve dvije rečenice o Bosanskoj dolini piramida tokom dvanaestominutnog razgovora bile:

“Imam toliko utisaka… Ako postoji raj na Zemlji, onda je to ovdje”, rekao je Đoković, navodi Osmanagić.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Velika studen stiže u Bosnu i Hercegovinu: Meteorolog Ristić otkrio kakva nas zima očekuje ove godine

Meteorolozi predviđaju najhladniju zimu u posljednjih deset godina, prvi snijeg bi mogao da padne već početkom novembra, a broj...

Još vijesti za vas