Petak, 25 listopada, 2024

Mediji u Srbiji objavili snimak incidenta: Pogledajte trenutak kada Jovanović obračunava s advokatom Fizio centra

Preporučeno

Novi incdent se dogodio jutros kada je lider LDP-a napao Dejana Dubajića, pravnog zastupnika Ambulante za rehabilitaciju Fizio centar na Novom Beogradu, ispred koje je Jovanović već tukao reketom vlasnika te klinike Ž. I.

Na jednom od snimaka haosa koji se jutros dogodio na Novom Beogradu vidi se kako Jelena Jovanović (žena u crvenim pantalonama i plavoj majici) vuče svog supruga Čedomira Jovanovića tokom okršaja sa advokatom Dejanom Dubajićem, ali joj ne polazi za rukom da ih razdvoji, piše “Blic”.

Upravo se čita:  Ispucali stubovi Pelješkog mosta: Ne mogu ih ni pregledati

Jovanović je zamanhuno rukom, a advokat Dubajić se izmakao, dok je u tom momentu Jelena Jovanović pokušava da ih razdvoji.

Incdent se dogodio jutros kada je lider LDP-a napao Dejana Dubajića, pravnog zastupnika Ambulante za rehabilitaciju Fizio centar na Novom Beogradu, ispred koje je Jovanović već tukao reketom vlasnika te klinike Ž. I.

Upravo se čita:  U bajaderi pronađeni crvi, oglasio se Kraš: Moguće da lješnjak nije bio dovoljno termički obrađen

Jovanović je, prema jednoj verziji priče, nasrnuo na advokata i polomio mu naočare ispred Fizio centra. Prema prvim informacijama, Jovanović je demantovao bilo kakav napad na advokata Dubajića.

Kako javljaju srbijanski mediji ispred Fizio centra u Bulevaru Milutina Milankovića 1 su policajci, koji trenutno uzimaju izjavu od vlasnika Ž. I. dok se u samom objektu nalaze Čedomir Jovanović i njegova supruga.

Upravo se čita:  Mora platiti oko 1.200 KM: Ugostitelj i njegova firma osuđeni zbog podizanja cijena u kafiću

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Velika studen stiže u Bosnu i Hercegovinu: Meteorolog Ristić otkrio kakva nas zima očekuje ove godine

Meteorolozi predviđaju najhladniju zimu u posljednjih deset godina, prvi snijeg bi mogao da padne već početkom novembra, a broj...

Još vijesti za vas