Nedjelja, 8 rujna, 2024

Uhapšen muškarac iz Gradačca: Obio kuću u Prnjavoru, ukrao zlato i dukate vrijedne 100.000 KM

Preporučeno

Tokom kriminalistčke obrade lica M.B., kao i izvršenih pretresa, pronađeni su i uz potvrdu oduzeti otuđeni predmeti, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela

M.B. iz Gradačca priveden je zbog sumnje da je 4. novembra obio porodičnu kuću u Prnjavoru i ukrao investiciono zlato, zlatne poluge i dukate ukupne vrijednosti oko 100.000 KM.

U identifikaciji i procesuiranju osumnjičenog učestvovali su policijski službenici Policijske stanice Prnjavor u saradnji sa Sektorom kriminalističke policije Policijske uprave Banjaluka, Upravom kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova i Policijskom stanicom Gradačac. Tereti se za “Tešku krađu”.

Upravo se čita:  Prevara iz Modriče prevarena: Zbog kontejnera ostala bez 10.000 KM

“Tokom kriminalistčke obrade lica M.B., kao i izvršenih pretresa, pronađeni su i uz potvrdu oduzeti otuđeni predmeti, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela. Nakon kompletiranja i dokumenotvanja predmeta, lice M.B. će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, saopćeno je iz PU Banja Luka.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Kakve su šanse za proširenje EU do 2030. godine: Ruska invazija kao poziv za buđenje

I ako ne dođe do punopravnog članstva jedne nove članice, realno je očekivati da do kraja ove dekade, barem...

Još vijesti za vas