Subota, 21 rujna, 2024

Ovo je muškarac za kojeg Sarajlije tvrde da maltretira Stari Grad: Vodio pitbula bez brinjice i povodca, a kada su mu policajci prišli i tražili dokumente, pokušao jednog udariti

Autor:Avaz.ba

Preporučeno

Jedan od građana kazao je da je bio na licu mjesta i sve vidio. Rekao je da se radi o čovjeku koji maltretira cijeli Stari Grad te je pohvalio policajce.

Kako portal „Avaza“ saznaje, policajce je u ulici Alifakovac, općina Stari Grad, prije nekoliko noći napao Mirza K. (35) nastanjen u Bijeljini s privremenim boravkom u Sarajevu. On je priveden i zadržan u policiji.

Kako saznaje portal „Avaza“ policajci su prije nekoliko noći u ulici Alifakovac izašli na intervenciju nakon poziva građana da muškarac vodi psa pitbula bez brnjice i povodca.

Upravo se čita:  Esad udario u vozilo ispred sebe pa u zaštitnu ogradu pored puta: “Almedini nije bilo spasa, on život izgubio u bolnici”

Nakon što su mu prišli i tražili dokumente muškarac je odmah krenuo šakom udariti jednog od njih. Međutim, spremnost policajca i brzina je zaustavila napadača koji je na kraju uhapšen.

Nakon napada na policajca stigle su brojne reakcije građana na društvenim mrežama.

Jedan od građana kazao je da je bio na licu mjesta i sve vidio. Rekao je da se radi o čovjeku koji maltretira cijeli Stari Grad te je pohvalio policajce.

Upravo se čita:  Tragedija u Austriji: Život izgubio mladi bračni par iz BiH

– Smotali su ga brzo. Spremni momci vidi se na njima. Hoćemo ovakve policajce na ulicama – dodao je Sarajlija.

Drugi je dodao da je i on gledao scenu napada na policajca te je istakao kako ih treba nagraditi i da je lijepo vidjeti mlade i sposobne policajce na ulici.

Kako su ranije mediji pisali Mirza K.  je 2014. bio deportovan iz Danske zbog sukoba sa zakonom i nekoliko počinjenih krivičnih djela. Njemu je tada bio zabranjen ponovni ulazak u Dansku.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Obavijest građanima da ne bi bili “uznemireni”: Posmatrački let iznad BiH

Ministarstvo obrane Bosne i Hercegovine izvještava javnost da će se, u razdoblju od 23. do 27. septembra 2024. godine,...

Još vijesti za vas