Petak, 25 listopada, 2024

Od 17. juna kreće svakodnevna autobuska linija Sarajevo-Neum

Preporučeno

Autobus stiže u Neum već u 09:45 ujutro, što omogućuje putnicima da iskoriste dan na najbolji mogući način.

Autobus stiže u Neum već u 09:45 ujutro, što omogućuje putnicima da iskoriste dan na najbolji mogući način

Vijest koja je obradovala veliki broj ljubitelja odmora na moru, od 17. juna 2024. Centrotrans svaki dan vozi za Neum.

Ova linija kreće svaki dan iz Zenice, te preko Kaknja i Visokog dolazi u Sarajevo u 05:35, i nastavlja kroz Konjic, Jablanicu, Mostar u koji dolazi u 08:05 ujutro i Stolac, sve do Neuma.

Upravo se čita:  Ministar Helez optužio novinare jednog od najpoznatijeg portala u BiH da ih Vučić finansira: "Pouzdano znam da su na njegovom platnom spisku"

Centrotrans je pažljivo kreirao ovu liniju s namjerom da putnici iz različitih dijelova zemlje jednostavno i udobno stignu do bosansko-hercegovačke obale.

Autobus stiže u Neum već u 09:45 ujutro, što omogućuje putnicima da iskoriste dan na najbolji mogući način.

Ova linija pruža mogućnost jednodnevnih izleta, jer je povratak iz Neuma planiran svaki dan, sa polaskom u 18:30. Posebna pogodnost očekuje putnike koji odluče autobusku kartu kupiti online na www.centrotrans.com, jer će time ostvariti uštedu od 5 posto, saopćeno je iz ove kompanije.

Upravo se čita:  Jedna od najobrazovanijih direktorica u BiH: Ne želi službeni laptop, mobilni telefon ni auto jer vozi Range Rover

Centrotrans je posebnu pažnju obratio na populaciju studenata i penzionera, za koje je osigurao popust od čak 20 posto, dok djeca do 14 godina plaćaju samo pola cijene. Za više informacija o redu vožnje i cijenama karata, posjetite web stranicu Centrotransa.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Velika studen stiže u Bosnu i Hercegovinu: Meteorolog Ristić otkrio kakva nas zima očekuje ove godine

Meteorolozi predviđaju najhladniju zimu u posljednjih deset godina, prvi snijeg bi mogao da padne već početkom novembra, a broj...

Još vijesti za vas