Petak, 25 listopada, 2024

Doživjeli neugodno iskustvo, a kartu u jednom smjeru platili 90 eura: Bosanci krenuli za Njemačku pa kisnuli u autobusu

Preporučeno

Video snimak incidenta zabilježio je preko 300.000 pregleda na Facebook stranici i izazvao brojne komentare.

Putnici u autobusu jedne bh. prevozničke kompanije, koji je putovao iz Bosne i Hercegovine za Njemačku, doživjeli su neprijatno iskustvo kada su tokom vožnje počeli kisnuti u vozilu. Jaka kiša uzrokovala je propuštanje vode kroz krov autobusa.

Svjedoci kažu da je situacija postala haotična kada je voda počela curiti po sjedištima i prtljagu putnika, piše Crna-Hronika.

“Evo autobus, Tuzla – Duisburg. To je naš bus. Ovo je druga strana autobusa. Katastrofa,” izjavio je čitatelj portala Crna-Hronika uz video snimak. Putnici su također izjavili da je karta u jednom smjeru koštala 90 eura.

Upravo se čita:  Važna informacija za sve koji koriste "Temu": Stručnjaci pojasnili kako razlikovati pravu od lažne aplikacije

Bez obzira na izvinjenje i obećanja kompanije, putnici su ostali nezadovoljni i traže bolju uslugu u budućnosti.

“Ovo nije prvi put da imamo probleme s ovim prevoznikom, ali nadamo se da će ovo biti posljednji,” zaključio je jedan od njih.

Video snimak incidenta zabilježio je preko 300.000 pregleda na Facebook stranici i izazvao brojne komentare. Prenosimo neke od njih:

Upravo se čita:  Svaka tura traje sedam dana: Ne možemo raditi, imamo porodice

“Pa nije strašno, razapneš kišobran i pjevaj ‘Putuj, Selma’.”

“To samo prokišnjava kada kiša pada.”

“80% automobila u BiH su krntije, što bi narod rekao ‘izvana gladac, iznutra jadac’, tako da je ovo mila majka prema tom voznom kršu.”

“Dragi moji ljudi, pa nemojte tako. To je ljetni autobus, nije znao da će kiša. Uzeo bi on i za kišu autobus, ali nije gledao prognozu. Nemojte tako, ima on još takvih, jučer sam ga gledao, sad ima i kišobrane tako da sada odmah dobiješ i kišobran.”

Upravo se čita:  Iz Istočnog Sarajeva otišlo čak 50 medicinara jer su posao našli u Sarajevu: "Plaća im je veća za oko 1.000 KM"

“Hej, 90 eura. Pa eto, nađi povoljnije do Njemačke. A vi što hoćete gotivu, imate avion. Platiš i za sat vremena eto te u Švabiji. Super ljudi i samo vozi u Njemačku, tamo je život”, piše u jednom od komentara.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Velika studen stiže u Bosnu i Hercegovinu: Meteorolog Ristić otkrio kakva nas zima očekuje ove godine

Meteorolozi predviđaju najhladniju zimu u posljednjih deset godina, prvi snijeg bi mogao da padne već početkom novembra, a broj...

Još vijesti za vas