Nedjelja, 29 rujna, 2024

Sanel i Muhamed se javno izvinuli jer su nakon nesreće tukli bh. političara

Preporučeno

- Spremni smo snositi sve pravne posljedice za svoje ponašanje i učestovati u procesima koji će razjasniti ovu situaciju.

Sanel i Muhamed Ibrahimović javno su se izvinuli nakon saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao i poslanik u Skupštine Brčko Distrikta BiH Alija Denjagić.

Saobraćajna nesreća desila se u naselju Kolobara u Brčkom u kojoj je učestvovao političar Alija Denjagić sa svojim vozilom i motociklista također iz Brčkog, piše Crna-Hronika.

Nesreća se dogodila oko 23:15 h u ulici Reisa Džemaludila Čauševića nakon koje se dogodio fizički obračun više osoba. Po policijskim izvještajima trojica muškaraca napala su Aliju Denjagića i zadobili lakše tjelesne povrede.

Uputili izvinjenje

– Ovom prilikom želim da uputim javno izvinjenje, a također i da demantujem pisanje pojedinih portala koji su objavili neistine u vezi sa incidentom (saobraćajna nesreća), koji se desio dana 01.06.2024. godine, u 23:10 h. Veoma mi je žao zbog saobraćajne nesreće koju sam prouzrokovao svojim motociklom, udarivši istim u zadnji dio motornog vozila kojim je upravljao gospodin Alija Denjagić.

Upravo se čita:  Počinitelji snimljeni: U Sarajevu zapaljen automobil, vlasnici nude nagradu

Ovom prilikom se u svoje ime i u ime svog sina Muhameda, koji je također bio učesnik ovog događaja, duboko izvinjavam gospodinu Aliji Denjagiću, jer je naše ponašanje poslije same saobraćajne nesreće i fizički nasrtaj na vas bilo potpuno nepotrebno, neodgovorno i neprihvatljivo.

Iskreno se izvinjavamo za sve fizičke i emotivne povrede koje smo nanijeli vama i vašem ugledu, te želimo izraziti najdublje žaljenje i iskreno IZVINJENJE i obećavamo da ćemo učiniti sve što je u našoj moći kako bismo popravili ovu situaciju.

Spremni smo snositi sve pravne posljedice za svoje ponašanje i učestovati u procesima koji će razjasniti ovu situaciju.

Nadamo se da ćete prihvatiti naše IZVINJENJE, i da će ono biti prvi korak u izlasku iz ove Situacije. Ako postoji bilo šta što možemo uraditi, a što bi doprinijelo poboljšanju nastale situacije, mi vas molimo da nam se javite.

Upravo se čita:  Sretan kraj potrage: Pronađena nestala Amela Čaušević

Još jednom, duboko nam je žao i iskreno se izvinjavamo zbog svega što se dogodilo, naveli su u pismu koje potpisuju, Sanel i Muhamed Ibrahimović.

Policijski izvještaj nakon incidenta

Dana 01.06.2024. godine kada je Policija u 23:15 sati zaprimila više telefonskih poziva da je u ul.R.Dž.Čauševića u neposrednoj blizini Doma zdravlja došlo do saobraćajne nezgode i da bi između više lica moglo doći do tuče.

Izlaskom na lice mjesta utvrđeno je da se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali vozač motornog vozila marke ‘’BMW’’ inicijala A.D. iz Brčkog i vozač motocikla marke ‘’Yamaha’’ inicijala S.I., takođe iz Brčkog.

Upravo se čita:  Promjena vremena: Stiže naglo zahlađenje, temperature padaju ispod 15 stepeni

Uviđajem na licu mjesta utvrđeno je da je saobraćajnu nezgodu prouzrokovao vozač motocikla i da je na vozilima nastupila materijalna šteta.

Alkotestiranjem oba vozača utvrđeno je prisustvo alkohola u krvi kod vozača motocikla S.I. u koncentraciji od 1,34 promila. Daljim uviđajnim radnjama je utvrđeno da je nakon saobraćajne nezgode došlo do fizičkog obračuna između lica M.I, S.I. i jednog maloljetnog lica s jedne strane i lica A.D. s druge strane.

Sva lica koja su učestvovala u tuči su zadobila lake tjelesne povrede konstatovane nalazima i mišljenjem dežurnog doktora u Bolnici u Brčkom, dok se za lice M.I. vrše dodatne konsultacije u vezi kvalifikacije zadobijenih povreda.

Policija je u potpunosti kriminalistički obradila navedeni događaj, a nakon konsultacija sa dežurnim tužiocem Tužilaštva Brčko distrikta Bosne i Hercegovine odrediće se dalje postupanje.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

“Uštede su ogromne”: Porodica Đurić se grije na pelet od košpica

Maslina je izuzetno dragocjena biljka, a nusproizvodi koji nastaju tokom njene prerade mogu se pretvoriti u korisne i ekološki...

Još vijesti za vas