Četvrtak, 19 rujna, 2024

Poznat identitet vozačice koja je poginula kod Kladnja: “Ne zna tetka kako će preživjeti”

Preporučeno

Nastradala je radila kao vaspitačica u brčanskom obdaništu "Naša djeca". Uposlenici ove ustanove na svojoj Facebook stranici oprostili su se od kolegice.

U teškoj nesreći koja se u subotu oko 14.30 sati dogodila u mjestu Stanovi kod Kladnja poginula je jedna osoba, a šest ih je povrijeđeno. Mediji prenose kako je stradala vozačica Citroena Odiseja Đakić (47) iz Brčkog čiju je smrt oko 15.30 sati konstatovao ljekar Hitne pomoći Kladanj.

U drugom vozilu Audi Q7, kojim je upravljala N. R. (44) iz Vogošće, šest osoba je zadobilo neutvrđen stepen povreda.

Upravo se čita:  Bh. pjevač i pobjednik takmičenja ZMBT se oprašta od sestre Mensure: "Allahovom voljom moja sestra je sinoć preselila na bolji svijet"

Uviđaju je prisustvovao dežurni tužilac, a tijelo stradale žene prevezeno je u Komemorativni centar Tuzla.

Nastradala Odiseja Đakić radila je kao vaspitačica u brčanskom obdaništu “Naša djeca”. Uposlenici ove ustanove na svojoj Facebook stranici oprostili su se od kolegice.

– Sa neizmjernom tugom i bolom obavještavamo vas da smo ostali bez naše drage kolegice Odiseje Đakić. Ostaće u našim sjećanjima vedrina njenog duha, predanost prema poslu, neiscrpne teme za razgovor. Draga Odiseja, ostat ćeš vječno u našim sjećanjima, tvoj kolektiv Obdanište “Naša djeca” Brčko distrikt Bosna i Hercegovina, naveli su u svojoj objavi.

Upravo se čita:  Sutra će u mezare, jedno pored drugog, biti spušteni Almedina i Esad: Njihov sin Liam ostao bez oba roditelja

“Počivaj u miru Božijem Odiseja, a porodici iskreno saučešće”, “Ne zna tetka kako će preživit‘”, “Iskreno saučešće”,”Tuga velika”.. samo su neki od izraza saučešća koji su pratioci ostavili nakon objave.

Od stradale žene oprostila se i njena tetka, koja je uz fotografiju Odiseje napisala: “Da ti dragi Allah podri Džennet, ljubi te tetka”

Upravo se čita:  Tragedija u Austriji: Život izgubio mladi bračni par iz BiH

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Eko naknada stvara probleme: Trgovac vozilima za dvije godine treba platiti 800.000 KM

Novi udar na džepove građana. Uredbom bivšeg saziva federalne vlade nova i potpuno ispravna polovna vozila smatraju se otpadom...

Još vijesti za vas