Četvrtak, 19 rujna, 2024

Hrvat ogorčen Bookingom: “Šalju mi goste koji drže klimu na 16 stepeni”

Preporučeno

Neki su ga u komentarima kritikovali, dok su se drugi u potpunosti složili s njim.

Hrvat koji iznajmljuje apartmane se na jednoj Facebook grupi požalio na popularnu stranicu Booking te izazvao brojne reakcije.

“Opet o Bookingu. Gosti koji su imali rezervisano u petak (check in u 14 sati) nazvali su u petak u 1:00 iza ponoći i poslali poruke putem WhatsAppa da im je avion stigao ranije (pazi, to je nemoguće, ali tako su napisali) i da li mogu ući u apartman ranije. Ja sam im to odobrio i poslao šifre od kutije s ključem. Dakle, ušli su u apartman i noćili s četvrtka na petak. Poslao sam Bookingu dokaze o komunikaciji i tražio da Booking naplati od njih još jedno noćenje. Odbili su me uz obrazloženje da su stigli u apartman na dan kad su platili. Ludo! Eto, toliko o njima”, napisao je.

Nakon toga je objavio da je potpuno suludo da gosti koji su rezervisali apartman putem spomenute stranice imaju pravo raditi šta hoće – derati se, pomjerati namještaj, svađati se s domaćinom, držati klime na 16 stepeni s otvorenim prozorima itd.

“Sramotno je da Booking daje prednost svakome pijanom, prljavom i nekulturnom Slovaku ili Italijanu u odnosu na domaćine koji im ostavljaju veliki novac svake sezone. Zbogom Booking. Ovo je bila posljednja sezona naše saradnje”, zaključio je.

Neki su ga u komentarima kritikovali, dok su se drugi u potpunosti složili s njim.

“Kad sam platio apartman, klima mora da radi 24 sata dnevno, a tebe se to ne tiče jer je taj apartman plaćen i praktično je tih sedam dana ili koliko već moj”, “I vi ostavite recenziju gostu pa će naredni put ostati bez smještaja”.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Stigla moćna oklopna vozila za MUP KS: Uskoro na sarajevskim ulicama

Nakon što je u 6. mjesecu prošle godine ministar Admir Katica objavio kupovinu otklopnih vozila marke Roshel Senator, oni...

Još vijesti za vas