Četvrtak, 19 rujna, 2024

Ženu iz BiH izvrijeđali u Hrvatskoj: ‘Nećeš se kupati u mom moru Bosanko je**na’

Preporučeno

Sve je prijavljeno i hrvatskoj policiji te upravo Sidro jedina željela svjedočiti i dati snimak, dok su ostali prisutni otišli s ovog mjesta.

Na hrvatskom otoku Braču je zabilježen incident kada je verbalno napadnuta Bosanka koja godinama živi tu sa suprugom. Tačnije, na plaži u mjestu Splitska je ova žena dobila niz uvreda na račun toga jer je Bosanska, a sve je snimljeno.

Na videu se može čuti kako neidenfikovana žena, koja nezvanično živi upravo na Braču, iznosi niz pogrdnih i uvredljivih riječi uz rečenicu “nećeš se kupati u mom moru”.

Upravo se čita:  Meteorolog čije prognoze prati cijeli region objavio kakvo nas vrijeme čeka narednih dana

Također ista osoba viče kako “niste ništa drugo nego stoka”.

Snimak je zabilježila producentica Sabina Sidro.

Prema informacijama, sve je prijavljeno i hrvatskoj policiji te upravo Sidro jedina željela svjedočiti i dati snimak, dok su ostali prisutni otišli s ovog mjesta.

@sabinasidro Pa kaze: vi Bosanci ste stoke i ništa drugo! Jedan lijep j sunčan dan na Braču. Kako je Laka jednom rekao: postoji samo življe, poput bosanskog, hrvatskog i srbskog življa. Ovo danas je bilo hrvatsko življe, a napadnuta je jedna divna gospodja koja kao Bosanka živi več godinama na Braču… #wirsindbalkaner #sabinasidro #kroatien #bosnien #balkanautorin ♬ Originalton – Sabina

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Eko naknada stvara probleme: Trgovac vozilima za dvije godine treba platiti 800.000 KM

Novi udar na džepove građana. Uredbom bivšeg saziva federalne vlade nova i potpuno ispravna polovna vozila smatraju se otpadom...

Još vijesti za vas