Četvrtak, 19 rujna, 2024

Porodica Isak uklonila pjesmu “Snaga naroda”: Najavili ponovno objavljivanje

Preporučeno

Centralna izborna komisija (CIK) je izrekla kaznu od 6.000 KM stranci Snaga naroda i njenom predsjedniku Rami Isaku zbog muzičkog spota, ocijenivši ga kao preuranjenu izbornu kampanju.

Arnel Isak, zastupnik u Parlamentu Federacije BiH, i njegov otac, Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak, objavili su zajedničko saopćenje u kojem su potvrdili povlačenje pjesme “Snaga naroda”.

“Ukinuli smo pjesmu, domoljubnu, državnu, našu, koju je pjevala i prihvatila cijela BiH i dijaspora! Žao mi je što živimo u državi u kojoj žalbu ne čitaju, a CIK politički instruisan gdje su pojedinim članovima “Zvezde Granda” najveće životno dostignuće”, naveli su u saopćenju koje je objavljeno na Instagramu.

Upravo se čita:  Ministar Lakić: Podrška pravednoj tranziciji energetskog sektora

Također su najavili da će pjesma uskoro biti ponovo dostupna.

“Međutim, uskoro će pjesma koja je prozvana drugom himnom naše države biti ponovo dostupna i pjevat ćemo je jače i više nego ikada”, zaključili su.

Podsjećamo, Centralna izborna komisija (CIK) je izrekla kaznu od 6.000 KM stranci Snaga naroda i njenom predsjedniku Rami Isaku zbog muzičkog spota, ocijenivši ga kao preuranjenu izbornu kampanju.

Upravo se čita:  Dodik uputio podršku Trumpu: "Predsjedniče, čuvajte se, trebate nam da pobijedite"

Sud BiH je potvrdio ovu odluku, naredivši povlačenje spota.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Stigla moćna oklopna vozila za MUP KS: Uskoro na sarajevskim ulicama

Nakon što je u 6. mjesecu prošle godine ministar Admir Katica objavio kupovinu otklopnih vozila marke Roshel Senator, oni...

Još vijesti za vas