Četvrtak, 19 rujna, 2024

Poznati novi detalji stravične nesreće: Ovo su Esad i Almedina koji su stradali u Austriji

Preporučeno

Kako je izvijestila tirolska policija, uz pomoć vatrogasaca izvučeni iz automobila i prebačeni u dvije odvojene bolnice – suprug Esad H. (33) prebačen je u Innsbruck gdje je nedugo nakon nesreće podlegao usljed zadobivenih povreda, dok je supruga Almedina H. (28) podlegla usljed povreda na licu mjesta.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak na autocesti Inntal kod Langkampfena smrtno je stradao bračni par Hajdarević iz Bosanske Krupe.

S njima se u automobilu nalazilo njihovo dvogodišnje dijete koje je prošlo sa lakšim povredama. Dječak je bio u sigurnosnom dječjim sjedalu.

Oni su, kako je izvijestila tirolska policija, uz pomoć vatrogasaca izvučeni iz automobila i prebačeni u dvije odvojene bolnice – suprug Esad H. (33) prebačen je u Innsbruck gdje je nedugo nakon nesreće podlegao usljed zadobivenih povreda, dok je supruga Almedina H. (28) podlegla usljed povreda na licu mjesta.

Upravo se čita:  Sutra će u mezare, jedno pored drugog, biti spušteni Almedina i Esad: Njihov sin Liam ostao bez oba roditelja

Dijete se, prema informacijama GPMaljevac.COM, nalazi u stabilnom stanju u bolnici u Innsbrucku i izvan je životne opasnosti.

Podsjećamo, nesreća se dogodila u petak u 16:25 na autocesti Inntal kod Langkampfena (okrug Kufstein) kada je Hajdarević udario u automobil ispred sebe koje je vozio 65-godišnji austrijski penzioner. Prema nezvaničnim informacijama, penzioner je vozio ispod ograničenja.

Termin dženaze stradalom bračnom paru bit će objavljen naknadno.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Eko naknada stvara probleme: Trgovac vozilima za dvije godine treba platiti 800.000 KM

Novi udar na džepove građana. Uredbom bivšeg saziva federalne vlade nova i potpuno ispravna polovna vozila smatraju se otpadom...

Još vijesti za vas