Četvrtak, 19 rujna, 2024

Ljekarka Hitne pomoći kao rijaliti zvijezda, snima se za TikTok: “E da vidite malo doktorku u drugačijem izdanju”

Preporučeno

Nakon što su se snimci proširili mrežama, a glavna akterka u uniformi zdravstvene radnice, bila izložena osudama, sve snimke je brzo uklonila

Ljekarka Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Beograd, D. T, na svom TikTok profilu objavila je seriju snimaka sa radnog mjesta, na kojima se unosi u kameru, pući i ne ponaša u skladu sa svojom profesijom. Kako je potvrđeno za Nova.rs, zbog snimanja transportovanja pacijenta, ali i korisnika doma za stare u kojem takođe radi, protiv nje je pokrenut postupak pred Etičkim odborom.

Na snimcima, koje je doktorka D. T. objavljivala na TikTok profilu “DiamondDaxy”, ona je u prvom planu i vidi se kako se obraća pratiocima dok opisuje svoje radno mjesto, a uz to se uvija pred kamerom, poput influenserki ili rijaliti zvijezda. Međutim, problem nije samo uvijanje i pućenje, već to što je doktorka u svojim videima snimila i pacijenta, zdravstvenu ustanovu u koju je prebačen i smješten, kao i korisnice jednog doma za stare.

Upravo se čita:  Karleuša potpisala sporazumni razvod braka s Tošićem: "Ne može svako biti muž"

Naime, u videu koji je snimljen u domu za stare, doktorka je na početku u bijelom mantilu sa stetoskopom, gdje predstavlja svoje radno mjesto i pacijente, da bi se na kraju iznenada pojavila u mini ljubičastoj haljini i objavila da je spremna za – izlazak!

“E da vidite malo doktorku u drugačijem izdanju, da razbijemo predrasude da su sve doktorke stare, dosadne, ružne. E pa, nije tako, ima i onih zanimljivih”, kaže na početku videa u domu, aludirajući, vjerovatno, na sebe.

“Ovde doktorka radi svoje preglede. Pregledamo pacijente, radimo EKG”, priča dok snima radno mjesto.

Upravo se čita:  Duško Tošić se konačno oglasio na Instagramu: Evo šta je poručio Jeleni

Potom sa kamerom ulazi u sobu u kojoj su korisnice:

“Kako ste dame?”, pita ih.

“Odlično, uz Vašu pomoć!”, odgovaraju.

“Jao što ste divni, baš mi je drago. Je l’ vas dobro neguju ovde?”, pita ih doktorica, misleći na medicinske sestre i njegovatelje koji rade u domu.

Pred kraj ljubi glavnu sestru doma, pa ponosno izjavljuje: “A onda, doktorka ide u – izlazak!”, a u videu je odjednom bijeli mantil zamijenjen kratkom ljubičastom haljinom. I to nije sve.

U drugom videu, D. T. snima se na početku ispred vozila Hitne pomoći.

Upravo se čita:  Duško Tošić se konačno oglasio na Instagramu: Evo šta je poručio Jeleni

“Danas, ide doktorka da radi, da vam pokažem”, obraća se pratiocima uz obavezno pućenje u kameru.

Video se nastavlja u vozilu koje se kreće prema bolnici. Iza nje, u zadnjem dijelu kola, gdje inače prevoze pacijente, sjedi jedna osoba i vidi se s leđa. Na kraju snimka, vidi se jasno ulaz u Kliniku za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”, u koju su dovezli pacijenta, a doktorka je sve uredno dokumentovala i objavila na društvenoj mreži TikTok.

Nakon što su se snimci proširili mrežama, a glavna akterka u uniformi zdravstvene radnice, bila izložena osudama, sve snimke je brzo uklonila, prenosi Nova.rs.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Eko naknada stvara probleme: Trgovac vozilima za dvije godine treba platiti 800.000 KM

Novi udar na džepove građana. Uredbom bivšeg saziva federalne vlade nova i potpuno ispravna polovna vozila smatraju se otpadom...

Još vijesti za vas