Subota, 21 rujna, 2024

Traži se mladić (19) koji je skočio s mosta u Mostaru

Preporučeno

U potragu su danas uključeni i ronioci, a nastavlja se i kopnena potraga rekao je Feni Bruno Grgić, predsjednik Saveza GSS u BiH.

Potraga za mladićem pokrenuta je juče. Pretražene su obale rijeke do Aluminijskog kombinata. U potragu su danas uključeni i ronioci, a nastavlja se i kopnena potraga rekao je Feni Bruno Grgić, predsjednik Saveza GSS u BiH.

Pozvao je i ribare i sve građane koji se kreću uz rijeku Neretvu da obrate pažnju, te ako bilo što primijete da se odmah jave policiji ili GSS.

Upravo se čita:  Sutra će u mezare, jedno pored drugog, biti spušteni Almedina i Esad: Njihov sin Liam ostao bez oba roditelja

Kada je u pitanju njemački državljanin koji je nestao na Prenju, za njim se, kako kaže Grgić, aktivno traga od nedjelje.

– Potraga je jako otežana, jer nam ljudi moraju hodati četiri sata do zone potrage. Mi smo tražili helikopter da nam prebaci ljude do zone potrage, ali nažalost nismo uspjeli u tome – rekao je Grgić, dodavši da se to područje pretražuje i dronovima, piše Fena.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Grad u BiH kao primjer uspjeha: Rast broja obrtnika i zapošljavanja

Bihać se izdvaja kao primjer uspješnog razvoja obrtništva u Bosni i Hercegovini, posebno unutar Unsko-sanskog kantona. U gradu je trenutno...

Još vijesti za vas