Ponedjeljak, 23 rujna, 2024

Oklopnim vozilom Vojske Srbije ubio joj je supruga i troje djece: “Kamo sreće da me nisu izvukli”

Preporučeno

Majka djece i Danijelova supruga Mirjana Lazović jedina je preživjela strašnu nesreću, a iz bolnice je puštena na vlastito insistiranje. Kako je navela u svojoj ispovijesti, "ne zna šta će joj život bez Danijela i dece".

Danijel Lazović, njegovo troje maloljetne djece i njihova prijateljica Dijana, poginuli su u subotu u jezivoj tragediji između Kraljeva i Raške kod Ušća, dok je majka mališana pukom srećom jedina preživjela. Kako su očevici ispričali za srbijanske medije, prizor je bio jeziv, a od automobila nije ostalo ništa.

– Naravno da me je potreslo. Ja sam krenuo u Novi Pazar na proslavu, bio sam u kolima sa roditeljima. Odjedanput se stvorila ogromna gužva, pretpostavili smo da se dogodila saobraćajka, ali ovako nešto nam nije bilo ni na kraj pameti. Kolona je bila duga sigurno jedno 13,14 kilometara. Stajali smo u mestu oko tri sata, kaže jedan od očevidaca koji je bio u koloni vozila kod Ušća. Kako kaže, ugledao je Hitnu pomoć i policiju, a kolona se pomerila tek kada je došla šlep služba.

Upravo se čita:  Zbog opasne bakterije povlači se dimljena kobasica: Može biti smrtonosna

– Od njega ništa nije ostalo, doslovno je bio skroz spljošten. Nismo mogli da verujemo šta vidimo. I sad se naježim kad se toga setim, kazao je za Blic mladić koji je bio na mjestu gdje se dogodila stravična nesreća.

Majka djece i Danijelova supruga Mirjana Lazović jedina je preživjela strašnu nesreću, a iz bolnice je puštena na vlastito insistiranje. Kako je navela u svojoj ispovijesti, “ne zna šta će joj život bez Danijela i dece”.

Upravo se čita:  Domaćinu oduzeli dva kazana i gotovo 6.700 litara rakije

Ona je opisala da je Danijel pokušao da izbjegne vojno vozilo, ali nažalost nije uspio.

– Taj vojnik u vozilu je išao pravo na nas, kao da hoće da nas ubije. Ako vjerujete, nit se znalo kada je bio kod sivih kola, a kada je bio tu kod nas. Muž je pokušao da izbjegne, ali nije mogao. Išao je na sred ulice. Ne znam da li je zaspao ili je bio pijan, ubio mi je troje djece. Cijelu porodicu mi je ubio! Ako ima pravde, nikad da ne izađe iz zatvora! Proklet bio! Joj crni jadi, zbog njegovog pijanstva, meni je ubio cijelu porodicu. Joj živote, joj djeco, sestro… Ne dao Bog nikome, rekla je Mirjana.

Upravo se čita:  Posao iz snova: Dnevnica 300 eura, smještaj i hrana besplatni

Podsjećamo, u subotu je došlo do stravične nesreće u kojoj su učestvovali Ford Focus i vojno oklopno vozilo PASARS. Poginulo je troje mališana starosti od 10, 7 i jedne godine. Stradao je i njihov otac Danijel Lazović te komšinica Dijana koja je bila sa porodicom u kolima.

Žena koja je bila svjedok nesreće ispričala je da je porodica išla u manastir Studenica, kao i kako je došlo do ove jezive tragedije.

Blic je objavio da je, prema njihovim saznanjima, vozač vojnog vozila imao 0,20 promila alkohola u krvi.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Na granici BiH uhapšen Turčin, pokušao prokrijumčariti 33 migranta

Pripadnici Jedinice granične policije BiH Gradiška su u nedjelju, 22. septembra uhapšen državljanina Republike Turske, nakon što je spriječen...

Još vijesti za vas