Petak, 4 listopada, 2024

Ko je uhapšena sarajevska pjevačica Verena Cerovina: Sestra joj tragično stradala, a prošle godine izboli joj brata

Preporučeno

Odović i Cerovina uhapšeni su u akciji Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske i PU Istočno Sarajevo.

Pjevačica Verena Cerovina iz Sarajeva i njen pomagač Ognjen O. uhapšeni su zbog sumnje da su pomagali u skrivanju nedavno uhapšenog člana škaljarskog klana Ognjena Orašanina.

Cerovina je rodom iz Bosne i živi u Sarajevu, a u Srbiji je donedavno bila relativno nepoznata. Inače, prošle godine u maju, njena porodica je dospjela na strane crne hronike.

Naime, njen rođeni brat je u maju 2023. godine napadnut i ranjen hladnim oružjem od strane drugogog muškarca, nakon čega je završio u bolnici. Pjevačica se tada oglasila i otkrila detalje, i tada je glasno opovrgla sve tvrdnje da joj je brat upetljan u kriminal.

Upravo se čita:  Amra Džeko proslavila 40. rođendan raskošnom proslavom

„Tačno je da je izboden. Stabilno je hvala Bogu, van životne opasnosti. Saznala sam jutros“, rekla je Cerovina.

Dodala je da nije bio u pitanju nikakav obračun.

„Brat nema veze ni sa kim, ni sa čim. To je njegov drug iz djetinjstva. Ne znam što su se posvađali“, rekla je Cerovina, prenosi Telegraf.rs.

Istakla je da ne zna gdje se taj incident dogodio.

Upravo se čita:  Influenserica šokirala detaljima: “Redovno varam muža, on to zna i sviđa mu se”

„Nisam htjela brata da pitam, da mu ne smetam. Vidjela sam ga na pet minuta. Bitno je da je on dobro. Na intenzivnoj je njezi ovdje u bolnici u Trebinju“, izjavila je Verena Cerovina za portal „Avaza“.

Bosansko-hercegovačka pjevačica Verena Cerovina doživjela je veliku tragediju i 2020. godine kada je u saobraćajnoj nesreći izgubila rođenu sestru Dajanu. Dajana je izgubila život na magistralnom putu Trebinje – Herceg Novi u mjestu Obodina, na dan rođenja Vereninog sina.

Upravo se čita:  Mahira i Saladin Hajdarpašić proslavili prvu godišnjicu braka: “Saladin nikada nije rekao Mahirina djeca, već naša djeca… Zna se naljutiti, ali srećom brzo ga to prođe”

Odović i Cerovina uhapšeni su u akciji Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske i PU Istočno Sarajevo.

„Slobode su lišeni O.O. iz Sokoca i V.C. iz Sarajeva zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo organizovani kriminal u vezi sa pomaganjem počiniocu krivičnog dela. Osumnjičeni su za pružanje pomoći u sakrivanju O.O. iz Sokoca, za kojim je bila raspisana poternica, inače pripadnika Škaljarskog klana“, saopštio je MUP RS.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Babina kćerka vrijeđala ezan: “Mogu oni pojačavat zvučnike koliko hoće…”

Predsjednica Laburističke stranke BiH Elvira Abdić Jelenović, inače kćerka ratnog zločinca Fikreta Abdića Babe i još uvijek aktuelnog načelnika...

Još vijesti za vas