Nedjelja, 13 listopada, 2024

Nestala 13-godišnja Jasmina. Otac: Dopisivala se na Instagramu sa momkom kojeg ne poznaje

Preporučeno

SRBIJA - „Zvali smo njene drugarice, niko ništa ne zna. Znam da se dopisivala sa nekim dečkom preko Instagrama kojeg inače ne poznaje“, kaže djevojčicin otac

Djevojčica Jasmina Sakradžija (13) iz Bačke Topole (Srbija) nestala je juče po izlasku iz škole i od tada joj se gubi svaki trag. Na sebi je imala roze patike, sive farmerke i narandžastu jaknu.

Jasminin otac Miroslav kaže da je djevojčica otišla uobičajeno u školu u sedam sati, a da je izašla iz škole u 7:45 i od tada joj se gubi svaki trag. Međutim, postoji jedna sumnja gdje bi mogla da bude.

Upravo se čita:  Dvije djevojčice (18 i 14) se tokom rođendaske proslave otrovale alkoholom, pronašla ih majka

„Otišla je u školu u 7:00, imali su juče ‘Kukuruzijadu’. Izašla je iz škole u 7:45. Nikada nije odlazila od kuće da se ne javi, niti je nekada kasnila u povratku iz škole. Ja imam četiri kćerke, nikada mi se ovakvo nešto nije desilo“, kaže potreseni Miroslav.

Kako kaže zabrinuti otac, niko od Jasmininih drugarica ništa ne zna o njenom nestanku. Međutim, postoji sumnja gdje bi mogla da bude.

Upravo se čita:  Erdogan stiže u Srbiju: Sastat će se sa Vučićem, a onda ide na otvaranje najveće džamije na Balkanu

„Zvali smo njene drugarice, niko ništa ne zna. Znam da se dopisivala sa nekim dečkom preko Instagrama kojeg inače ne poznaje“, kaže djevojčicin otac, a prenosi Blic.

Podsjetimo, djevojčica Jasmina Sakradžija (13) nestala je juče u Bačkoj Topoli. Otišla je u školu u sedam časova ujutru, izašla je iz škole u 7:45 i tada joj se gubi svaki trag.

Upravo se čita:  U kanalu pronađena tijela mladića (24) i djevojčice (14). U blizini bio i njegov automobil

Jasmina je visoka oko 155cm, teška oko 50kg. Na sebi je imala roze patike, sive farmerke i narandžastu jaknu. Porodici je potrebna pomoć i moli svakoga ko možda vidi Jasminu ili zna bilo kakvu informaciju, da pozove broj telefona 0601455816 ili javi najbližoj policijskoj stanici.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Cijela porodica stradala u požaru zbog mobilnog telefona: Komšije očajnički pokušavale da ih spase

Porodica je tragično preminula nakon što su ostali zarobljeni u požaru u kući koji je izazvao mobilni telefon. Hoze...

Još vijesti za vas