Nedjelja, 13 listopada, 2024

Pjevačicu Aldinu Bajić život nije mazio: Pored nasilnika muža borila se i s bolešću

Preporučeno

Prije 10 godina saznala je da boluje od raka, a ovu opaku bolest uspjela je pobijediti.

Javnost je šokirala vijest da je Aldinu Bajić pretukao njen suprug Adis Cigura. Nažalost, ovu bh. pjevačicu život nikada nije mazio te je iza nje teška bitka.

Muzikom se počela baviti kada je imala 13 godina. Nastupa u brojnim lokalima, kako u našoj zemlji i regionu, tako i u inostranstvu. U muzičkom takmičenju Valentino zvijezde učestvovala je 2017. Osvojila je treće mjesto.

Neke od njenih najpoznatijih pjesama, koje na YouTube imaju milionske preglede, su: “Novčanik”, “Neka”, “Nek i narod zna”…

Upravo se čita:  Prijatelji otkrili zašto je Adis pretukao pjevačicu i suprugu Aldinu Bajrić, smetale su mu njene životinje

Prije 10 godina saznala je da boluje od raka, a ovu opaku bolest uspjela je pobijediti. U jednom intervjuu navela je da ju je upravo muzika ohrabrila te da nakon svega više vodi računa o svom zdravlju, između ostalog, i da zna kada treba napraviti pauzu od napornog rada.

Nakon što je u javnost dospio snimak na kojem je suprug Adis Cigura tuče, odlučila se oglasiti na društvenim mrežama.

Upravo se čita:  Šerif Konjević: “Cigura je uvijek bio korektan. Ne podržavam nasilje nad ženama”

“Ja sam tog čovjeka voljela više od svega niti ga je mogao iko zamijeniti u mom životu. Bila je ljubomora na mnogo šta, na označavanje mene na bilo kojoj mreži, što me neko označava i tako dalje. Prevare nema, ne postoji, niti bi postojala. U mom srcu više nema mjesta za bilo kakvog muškarca”, kazala je Bajić.

Dodala je da joj je trenutno najvažnije da porodicu dodatno ne uznemirava te će se sve riješiti zakonskim putem.

Upravo se čita:  Nasilnik Adis Cigura nalazi se iza rešetaka u KPZ Zenica

Ukoliko ste vi ili neko koga poznajete žrtva nasilja, molimo vas da potražite pomoć. Postoje organizacije i adresa za podršku koje su tu da vam pomognu.

Osim policije, koju možete kontaktirati na broj telefona 122, u Bosni i Hercegovini postoje i dva SOS telefona za žrtve nasilja i to u Federaciji BiH 1265 i u Republici Srpskoj 1264.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Kakvo je stanje u Donjoj Jablanici i Konjicu? Oglasio se FUCZ

Brojni timovi i dalje se nalaze na područjima općina koje su pogodile poplave i klizišta pokušavajući uspostaviti uredno snabdijevanje...

Još vijesti za vas