Utorak, 22 listopada, 2024

Benjamin i Sabina Ljaić: Ovo je mladi bračni par koji poginuo u nesreći, cijeli grad okovala tuga

Preporučeno

CRNA GORA - Opština Rožaje saopštila je da se Odlukom predsjednika Opštine Rožaje, 20. oktobar proglašava se Danom žalosti.

Sabina Ljaić podlegla je povredama nakon saobraćajne nesreće do koje je došlo u petak uveče u Mateševu kod Kolašina u kojoj je nastradao njen suprug Benjamin Ljaić.

Prema informacijama iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policije, nesreća se dogodila 18. oktobra oko 21:20 sati, a u njoj su učestvovala dva vozila.

Opština Rožaje saopštila je da se Odlukom predsjednika Opštine Rožaje, 20. oktobar proglašava se Danom žalosti.

Upravo se čita:  Tragedija kod Kolašina: Bračni par Benjamin i Sabina poginuli u nesreći

– Povodom tragične smrti naših sugrađana, mladog bračnog para, Benjamina Ljaića i njegove supruge Sabine Ljaić (rođene Muković), uslijed saobraćajne nesreće koja se dogodila 18. oktobra, Odlukom predsjednika Opštine Rožaje, 20. oktobar proglašava se Danom žalosti na teritoriji naše opštine. Dijelimo neizmjernu bol i duboko saosjećamo sa porodicama Ljaić i Muković. Naša zajednica se suočila sa velikim gubitkom – navodi se, prenosi Blic.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Autoceste FBiH objavile koliko su zaradile novca od putarina u 2024. godini

Javno poduzeće Autoceste Federacije BiH u prvih devet mjeseci ove godine zabilježilo je porast vozila koja su prometovala autocestama...

Još vijesti za vas