Utorak, 22 listopada, 2024

Ovo je opasni Ammar Muzur koji je ubio Armina Kahvića na Igmanu

Preporučeno

Detalje likvidacije za portal Crna-hronika.info ispričao je Arminov brat Admir koji ga je pokušao reanimirati ali nažalost bezuspješno.

33-godišnjak iz Sarajeva izgubio je život dok je brzom intervencijom policijskih službenika lišen slobode 25-godišnjak zbog likvidacije na sarajevskoj planini Igman.

Kako je već potvrđeno, život je izgubio Armin Kahvić zvani Bučo čije tijelo je pronađeno u parkiranom automobilu. Za njegovu likvidaciju osumnjičen je 25-godišnji Ammar Muzur koji se nalazi pod kontrolom MUP-a Kantona Sarajevo.

Upravo se čita:  Tragedija u Sarajevu: Djevojčica preminula nakon intervencije u privatnoj klinici!

Detalje likvidacije ispričao nam je Arminov brat Admir zvani Tomo koji ga je pokušao reanimirati ali nažalost bezuspješno, piše Crna-hronika.info.

“Nije istina da je ubijen zbog psa niti je on bio prijatelj sa Ammarom. On je nama rekao da ide u Hrasnicu 5,10 minuta da nešto obavi. Odakle na Igmanu ne znamo. Njegovo tijelo je pronašao slučajni prolaznik i pozvao me je na mobitel.

Upravo se čita:  Tragedija kod Kolašina: Bračni par Benjamin i Sabina poginuli u nesreći

Pustio je cuku na mog brata da ga ubije

Ja sam ga lično sa prijateljima odveo u Hitnu jer nije bilo vozila da dođu na Igman. Ležao je u beživotnom stanju u automobilu, a on je pustio psa na njega. On je imao strahovite povrede, nema šanse da je sjeo za volan nakon toga”

Upravo se čita:  Bolna ispovijest dajdže dječaka čija je porodica stradala u Donjoj Jablanici: "Allah mi je dao snagu kada sam saznao da je dječak živ"

Ammar Muzur predat je u nadležnost Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Autoceste FBiH objavile koliko su zaradile novca od putarina u 2024. godini

Javno poduzeće Autoceste Federacije BiH u prvih devet mjeseci ove godine zabilježilo je porast vozila koja su prometovala autocestama...

Još vijesti za vas