Utorak, 22 listopada, 2024

31-godišnjakinja iz autobusa pala na granici: Policajcima je bila sumnjiva zbog jedne stvari

Preporučeno

HRVATSKA - Policijski službenici protiv osumnjičene podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krivotvorenja isprave.

Službenici Policijske uprave brodsko-posavske ulovili su na graničnom prijelazu 31-godišnju državljanku Indije s krivotvorenom talijanskom dozvolom za boravak, a koju je pribavila na Cipru.

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška, policijski su službenici prilikom rutinske kontrole autobusa bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka primjetili da putnica, indijska državljanka, ima talijansku dozvolu boravka u svojoj putnoj ispravi. Ta dozvola im nije izgledala autentično, pa su obradom utvrdili da je riječ o krivotvorini.

Upravo se čita:  U banci dogovorila kredit i kamate, a onda je uslijedio potpuni cirkus: ‘Gospođo, pa Vi imate dijabetes‘

Osumnjičena indijska državljanka tu krivotvorinu kupila je od nepoznate osobe na području Cipra. Cilj joj je bio ulazak u Republiku Hrvatsku, odnosno zemlje Europske unije. Policijski službenici protiv osumnjičene podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krivotvorenja isprave.

Dodajmo da se gotovo identičan slučaj odigrao na području iste policijske uprave brodsko-posavske, samo na graničnom prijelazu Slavonski Brod gdje je indijski državljanin pokušao ući u Hrvatsku s sličnom krivotvorenom talijanskom dozvolom za boravak.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Kilogram bureka do 20 KM, sirnica i po 18 KM: Ovo su cijene pita u sarajevskim buregdžinicama

Povećanje cijena namirnica uvjetovalo je i povećanje cijena bureka i pita u sarajevskim buregdžinicama, a kako bi ustanovili kakvo...

Još vijesti za vas