Četvrtak, 24 listopada, 2024

Otac panično nazvao policiju i prijavio da mu je sin izvršio suicid, policija ga pronašla ranjenog

Preporučeno

“Prijavitelj i njegov sin su zaposleni u TC „FIS“ na Bišću polju i prijavitelj je u jednom trenutku primjetio da njegovog sina nema duže vrijeme na smjeni.

Jučer je u Mostaru 22-godišnji mladić, nažalost, pokušao oduzeti sebi život pucnjem iz pištolja. Srećom, pronađen je živ, ali ranjen. Kako je potvrđeno iz MUP-a HNK, slučaj je prijavio njegov otac.

Naime, oko 19:45 sati se pripadnicima PU Mostar obratio mladićem otac Ž.B. (56) i prijavio da je njegov sin najvjerovatnije izvršio suicid.

Upravo se čita:  Advokat Omar Mehmedbašić o Ammaru Muzuru: Pustite ga iz pritvora, nemoguće je da ponovi krivično djelo, ne vidim da je javnost uznemirena

“Prijavitelj i njegov sin su zaposleni u TC „FIS“ na Bišću polju i prijavitelj je u jednom trenutku primjetio da njegovog sina nema duže vrijeme na smjeni.

Uvidom u kamere, primjetili da se isti zaputio prema rijeci Neretvi gdje su ga našli kako nepomično leži uz pištolj pored njega”, rekli su iz MUP-a HNK.

“Dolaskom Hitne pomoći na lice mjesta utvrđeno je da isti daje znakove života te je prebačen u Kantonalnu bolnicu „Dr. Safet Mujić“”, potvrdili su iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Upravo se čita:  Belmin Pašalić poručio Saudinu Ahmetspahiću prije nego što će ga brutalno premlatiti: “Brat moj”

Sa slučajem je upoznat Odjel kriminalističke policije.

Ukoliko trebate psihološku pomoć i savjetovanje u funkciji je “plavi telefon”, poziv je potpuno besplatan i anoniman, a možete se javiti na broj telefona 080 05 03 05.

Besplatnu psihološku pomoć omogućava i Crveni križ FBiH svaki dan od 10:00 do 19:00 sati. Brojevi na koje možete zvati su: 060 343 0745 i 062 040 653.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izdvajamo

Ćevabdžinica u BiH objavila zanimljiv oglas i traži novog člana: Nudi početnu platu 1400 KM plus topli obrok

Na društvenim mrežama svakodnevno se objavljuju oglasi za posao. Jedan konkurs koji je izazvao posebnu pažnju na platformama dolazi...

Još vijesti za vas